ITP DRF Rejsepartnere  
 
 
CORONAerhvervbook selvgrupperfritidfør afrejseom oskontaktnyheder
 
 
 CORONA
 

CORONAVIRUS  

 

Der er mange spørgsmål til rejser og Coronavirus, hvilket Top Rejser har fuld forståelse for. Vi har samlet hovedregler og rettigheder i kort form nedenfor. 

 

Specielt omkring refunderinger (opdateres) - klik her  

 

Flight Only

Så har I som udgangspunkt ingen rettigheder til at få noget refunderet, hverken flybilletterne eller kompensation for det man taber på evt. mistede hoteller. Hvis flyene bliver annulleret af flyselskabet, så kan I få billetterne refunderet. I vil fortsat ikke have krav på refundering af øvrige tab.

 

Pakkerejse

Her kan I blive holdt skadesløse, for den del af rejse, som er købt/bestilt hos os. Det forudsætter dog, at I kan påberåbe jer retten til at hæve rejsen. Se mere nedenfor.

 

Hæveretten

Når I har købt en pakkerejse hos os, så er I beskyttet af Loven om Pakkerejser, se hele loven her.

 

Det forudsætter, at Udenrigsministeriet i deres rejsevejledninger hæver "trusselsniveauet" for en given destination til "Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser". Er dette niveau inden for de sidste 14 dage før afgang, på et højere niveau end da I bestilte rejser, så har man retten til at hæve rejsen.

Se Udenrigsministeriets rejsevejledninger her.

 

Det er udelukkende informationer og fakta på Udenrigsministeriets hjemmeside vi skal forholde os til, og ikke dagspressen og andres mavefornemmelser.

 

Ændring  af rejsemål

Udenrigsministeriet, dig som rejsende og vi som rejsearrangør, ønsker naturligvis ikke at sende danskere ud til steder, hvor de kan blive smittede og dermed bringe virussen til Danmark. Denne skrivelse skal derfor læses som en vejledning i forhold til lovgivningen, rettigheder og økonomi.

 

Har I ikke retten til at hæve jeres rejse, men ønsker selv at gøre det? Så er det almindelige afbestillingsregler, der gælder, også selvom det efterfølgende bliver frarådet at rejse til den destination.

 

Ønsker I at ændre destinationen eller udskyde rejsen, så kontakt os og vi vil være så behjælpelige som muligt. Dog inden for det råderum, som lovgivningen og vores underleverandører tillader os.

Der er gode råd på Sundhedsstyrelsens hjemmeside via dette Link.

 
 
Copyright © 2010 TopRejser
All Rights Reserved.
Top Rejser A/S, Gåskærgade 42, 6100 Haderslev, DK-Denmark | rejser@top-rejser.dk
CVR 1520 0790 | Cookies på toprejser.dk/cookies
REJSEGARANTIFONDEN
Medlem nr. 57